Финален оранжев щрих

Последна редакция на 02/05/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 800 пъти

За финален щрих в нашата обиколка из минималистичния свят на италианските кухни оставихме едно леко оранжево намигване. Като един смел революционер си е подправил път топлият цвят, за да наруши господството на сивотата.

Отговаря ли минимализмът на вашия темперамент? Ако е така, свържете се бързо и лесно с професионални дизайнери, като пуснете безплатна заявка към тях. Сравнете оферти, разгледайте профили и препоръки на изпълнителите и наемете този, който ще създаде кухнята на вашите мечти.

Свързано:

Идеи за кухня 10 очарователни италиански кухни в минималистичен стил

Добре дошли в една страхотна градска кухня, която внася цвят и артистичност в представата ни за съвременен дизайн. За да изпъкне оригиналното кухненско обзавеждане, собствениците залагат на устойчива винилова настилка в бяло и изчистени светли стени. От своя страна обзавеждането е представено от два удобни кухненски модула, разположени в Г-образна форма, които обаче значително се различават един от друг. Докато тъмният кухненски модул от дърво приютява зоните за готвене и запасяване, то другият среща разнообразни цветове и материали, които се преплитат в едно изненадващо, но изключително стилно съчетание. Едната половина на модула е изградена от метал, като той обхваща дори кухненския плот и гръб. Именно там е разположена и зоната за миене, така че тази част от кухнята да бъде максимално лесна за почистване и поддръжка. Другата половина на модула пък е създадена от тъмно дърво, подобно на зоната за запасяване, като предоставя необходимия работен плот за обработка на продукти. И за финал - горните кухненски шкафове са изработени от устойчиви МДФ плоскости, като се отличават с ярки оранжеви нюанси, които разчупват визуално минималистичното помещение.