Класиката – розово и сиво

Последна редакция на 20/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 2 827 пъти

Много харесвате кухни в сиво и ви се струва прекалено скучно да ги комбинирате с бяло? Искате нещо нестандартно, но пък много стилно? Точно за вас е перфектната симбиоза на розовото и сивото. И да, това съчетание е еднакво подходящо както за всекидневната, така и кухнята.

  • Добре би било по-голяма част от цветовата гама да е в сив цвят. По този начин розовото ще се откроява много лесно и ще придаде интригуващата нотка.
  • Оставете розовото да бъде акцентна точка. Може да я внесете чрез един модул на кухненски шкаф, гръб на плота или различни декоративни елементи.
  • За постигането на този ефект може да ви помогнат и кухненски уреди в розов цвят, които да бъдат поставени на плота. Но нека не се заблуждаваме – постигането на тази идея ще бъде малко по-трудна, тъй като розовият цвят не е сред най-популярните за кафемашина, тостер или пасатор.

Убедихте ли се, че няма нищо страшно да имате кухня в розово? И няма как такова помещение да остане незабелязано от всичките ви приятели. Със сигурност този избор е нестандартен, но по нищо не отстъпва на всеки друг типичен цвят. Ако искате да бъдете уникални – заложете на нещо нестандартно, което ви кара да се чувствате щастливи, докато приготвяте любимите си спагети.

Свързано:

Идеи за кухня Кухня в розово… Защо не?