Кухненски гръб от полимерна мазилка

Последна редакция на 07/05/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 5 900 пъти

Отново имаме богат избор на цветове. Разнообразието от текстури варира от идеално гладка до по-груба повърхност. Веднъж поставен, кухненският гръб от полимерна мазилка се поддържа лесно. Цените са приемливи.

Предимства: Почиства се лесно, само с помощта на мека гъба и кърпа. Кухнята ви изглежда прекрасно и уютно.

Недостатъци: Ако по някаква случайност успеете да повредите гърба от полимерна мазилка, той няма да може да се поправи и ще се наложи цялостна подмяна.

Свързано:

Идеи за кухня Пътеводител в кухнята: Как да изберем перфектния кухненски гръб

Невероятно съчетание на цветове, стилове и орнаменти откриваме в тази великолепна градска кухня. На първо място впечатление прави дървеният кухненски модул, който се придържа към класическия стил в интериора и обхваща изцяло една от стените в общото помещение, приютяващо кухня и трапезария. Модулът е конструиран така, че да осигурява необходимото пространство за съхранение на съдове и кухненски пособия, като липсата на достатъчно голям работен плот е компенсирана с изграждането на практичен кухненски остров. Семплото излъчване на сивата кухня е разчупено от ефектният кухненски гръб от полимерна мазилка, който впечатлява с огромно разнообразие от възможни цветове и текстури. Друг интригуващ елемент е практичният кухненски плот от гранит, който откриваме и върху кухненския остров. Той от своя страна приема ролята и на допълнителна зона за хранене, благодарение на компактните дървени столове. Споменавайки дърво, не можем да подминем облика на трапезарията – тук тя разполага са масивно дървено обзавеждане, характерно за жилищата в индустриален стил, което обаче се отличава с неповторимо удобство. Поглеждайки надолу пък срещаме устойчив сив гранитогрес, който слива кухнята и трапезарията, и гарантира тяхното по-лесно почистване и поддръжка.