Двоен кухненски остров

Последна редакция на 20/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 967 пъти

Истински късметлии сте, ако имате възможност да поставите кухненски остров в дома си. Двоен късметлия сте обаче, ако може да сложите цели два. Да, правилно прочетохте. Вече няма какво да ви спре да имате цели два кухненски острова, които да събират всички съдове, уреди и вещи.

  • Съвсем до скоро масово хората залагаха на един, по-голям кухненски остров, който по-скоро прилича на голям барплот. Е, сега вече е напълно възможно да имате два отделно обособени кухненски кътчета, които да изглеждат много стилно и да ви осигуряват достатъчно пространство. И то без да се притеснявате, че така не се прави! През 2020 г. точно така се прави!
  • От гледна точка на разположение може да заложите в единия кухненски остров да имате мивка. Другият може да бъде само за печка и съответно и абсорбатор. По този начин сигурността в дома ви ще бъде една идея по-голяма, тъй като системите им ще бъдат на сравнително далечно разстояние една от друга.
  • Добър вариант е и да позиционирате мивка и печка в единия кухненски остров, а другият изцяло да използвате за съхранение на вещи.

Вижте още: 10 идеи за кухненски остров

Свързано:

Идеи за кухня ТОП тенденциите при кухните за 2020 г.