Покажете какво имате в съвременната си кухня!

Последна редакция на 26/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 2 074 пъти

А ето и най-простия начин за обновяване. Просто сложете повече декоративни елементи из помещението. Извадете любимите си сервизи на показ. Не крийте шарените си буркани за подправки в шкафа. Ярко червените ви тенджери се превръщат в чудесен акцент в иначе семплата ви откъм цветове кухня. Сложете килим върху паркета, купете си пъстри пердета или щори. Закачете прибори, дъски за рязане или друго, което ви хрумне, на едноцветните стени. Просто развихрете въображението си. Интересното, красивото, вдъхновяващото винаги е на мода! 

Преди да се заемете с естетическата част обаче, непременно се погрижете за изправността на кухнята си. За целта само заявете проекта си и до 24 часа ще получите конкурентни оферти, които да сравните. Проучете добре бизнес страниците на отзовалите се професионалисти, чиито вече завършени проекти също можете да разгледате в платформата на MaistorPlus. Единствено от вашето решение зависи дали ще поканите някого на оглед и в последствие наемете. Направете максимално информиран избор, а след финализиране на проекта ви, оставете отзива си в сайта. 

Свързано:

Идеи за кухня Как да се сдобиете със стилна съвременна кухня?

Тук са представени четири варианта за раздвижени съвременни кухни. Всяка от тях е в модерните бяло и сиво. Присъства и неизменно модерното дърво. Но интересното в случая са декоративните елементи. И то не толкова декоративни, колкото домакински принадлежности, които са изложени извън шкафовете, за да впечатляват. Купи, дъски за рязане, черпаци, буркани, чаши, тигани и тенджери - всичко, което ви е мило на сърцето и радва очите, е добре дошло да излезе от тъмните чекмеджета и шкафове. На средното изображение виждате оригинално закачени дъски за рязане на бялата стена. За какво ви е да я боядисвате в ярък цвят, като лесно и икономично бихте могли да я освежите така? Забележете и пленителните дървени полилеи. На пода е поставен и килим, който внася още повече уют в помещението. Същото се отнася и за десния пример. При него на прозореца е поставена и дървена щора, която допълва ефекта от килима и паркета.