Топлите дървени тонове внасят уют в стаята

Последна редакция на 26/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 091 пъти

Дървените бар столове винаги внасят уют в помещението. Подходящи са за лятната градина, около кухненския плот в дома, както и в заведения. Тъй като този вид бар столове предполагат наличието на тапицирана седалка и възможност за различни десени, е възможно комбинирането им с интериора у дома. Има различни варианти на цените за бар столове, поради различния дървен материал, който би могъл да бъде бук, дъб или дори череша. В зависимост от възможността за избор на седалка, трябва да отделите от бюджета си следните приблизителни цени:

  • Цени на бар столове с тръстикова седалка -  около 130 лв.;
  • Цени за бар столове с дървена седалка – 140  лв.;
  • Цени за бар столове с тапицирана седалка - 138 лв.

Ако решите да обзаведете кухнята или хола с подобни столове, хубаво е да имате предвид и разстоянието между тях. Трябва да има между 26-30 см. от единия стол до другия, за да се осигури нужния комфорт на всеки от присъстващите. Топлите тонове на дървото ще внесат уют на помещението.

Свързано:

Идеи за мебели Бар столове – цени

Дървото е материал, който е предпочитан за интериорния вътрешен дизайн. Той е подходящ както за мебели, изработени от него, така и за използването му върху пода и стените. Красотата му идва от факта, че е естествен материал, който придава топлина на всяко помещение. Характерен е за много стилове и декорации. Тук се виждат вградени шкафове или гардероби. Това е практичен и функционален начин за оползотворяване на пространството. Още повече, когато говорим за малка площ и множество вдъхновяващи идеи. Вградените мебели осигуряват нужното пространство, което лесно може да влезе в употреба. Централно място заема бар столът. Той е тъмен и изчистен. Липсата на облегалка допълва елегантната визия. Няма никакви механизми и въртящи функции. Благодарение на различните си функции, обикновено тези столове намират място до кухненските плотове, баровете или дори в офисите. Не рядко намират място и като част от интериора в стилния дом. Тайната на невероятното обзавеждане е скрита в детайлите. И тук впечатление прави индустриалното осветително тяло. То е висящо и описва обърната наобратно формата на стола. Тази заигравка с форми и елементи превръща лампата в артистична декорация. Тя е с метална конструкция и закръглена визия. Стената е бяла, а на нея изпъкват два предмета.