Потърсете точен майстор за монтажа на кухненските шкафове

Последна редакция на 27/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 1 971 пъти

Често при доставката на кухненски шкафове до дома забравяме да проверим за съпътстващите ги елементи, като дръжки, крачета и други. Запомнете, че в посочените цени на кухненски шкафове винаги са включени подобни допълнителни аксесоари, включително панти и водачи за чекмеджетата, като при доставка трябва да получите и подробна схема за сглобяване на шкафа. Обикновено цената за монтаж на 1 бр. кухненски шкаф е около 10 лв. или 10-15% от стойността му. Специалистите съветват да подберете внимателно материалите за шкафовете, като поискате и гаранция от производителя. Напомняме, че цените в статията са ориентировъчни и реалните стойности на мебелите зависят пряко от техните размери и вашите предпочитания.

Друг важен съвет е винаги да се обръщате към специалист преди да поръчате или закупите мебел, особено ако не сте сигурни за точността на размерите, предимствата на даден материал, желания цвят или пък дизайн. Свържете се с коректни специалисти в MaistorPlus, като пуснете безплатна заявка още сега!

Свързано:

Идеи за кухня Кухненски шкафове - цени

Представяме ви една страхотна бяла кухня, която впечатлява с оригинален дизайн и функционално разположение на обзавеждането. Основата тук е представена от изчистени сиви стени и практичен светъл ламинат, който спомага за визуалното сливане между кухнята и останалите помещения в жилището. Кухненският модул пък е изработен от качествени ПДЧ плоскости, като притежава изчистените линии, характерни за повечето апартаменти, подчинени на минималистичния стил в интериора. Белите кухненски шкафове създават ефектен контраст с черния кухненски плот, който прелива и в оригинален кухненски гръб. Същите наситени нюанси са използвани и в облика на бар плота, който отново среща черното и бялото в един класически, но изключително приятен контраст. Дребните метални елементи разчупват семплото излъчване на кухнята и й придават необходимата доза блясък, докато детайлите от дърво, които откриваме на тавана, спомагат за това жилището да изглежда по-топло и гостоприемно.