Пъстрите червени акценти отново са на пиедестал

Последна редакция на 27/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 258 пъти

И през изминалата година пъстрите червени акценти бяха сред най-предпочитаните варианти на цветови комбинации в кухните и дневните на модерните домакинства. Поради цветното си очарование, те запазват пиедестално място и сред тенденциите през новата 2016г.

Преобразете кухнята си с помощта на специалистите по интериорен дизайн, за да изпълните с лекота и професионализъм всички свои хрумвания. Направете безплатна заявка за изпълнение на индивидуален проект, за да получите подбрани оферти и да разгледате бизнес профилите на компаниите и оценките от техните клиенти. Вземете едно добре информирано решение с малко ценна помощ от MaistorPlus.

Свързано:

Идеи за кухня Идеи с цвета на 2016г. - Прелестни кухненски композиции в бяло

Тази великолепна кухня в черно и червено впечатлява с елегантно излъчване и завидна функционалност. Кухненският модул обхваща една от стените в помещението, като мисълта на дизайнерите тук е насочена към максимално удобство при готвене, постигнато с поставянето на готварската печка непосредствено срещу удобния бар плот. Той от своя страна се придържа към доминиращия стил в кухненското обзавеждане, като притежава същия бял кухненски плот и гланцирано покритие като долните шкафове на модула. Яркото присъствие на черното и червеното е балансирано с помощта на неутралните нюанси, които откриваме по стените и като част от модерния кухненски гръб. Непосредствено до бар плота пък е разположена кръгла маса за хранене с няколко червени стола, така че кухнята да не бъде изолирано кътче в дома, а да се превърне в едно по-комуникативно и уютно пространство. Изключително умел е подборът на подовата настилка в кухнята – плочки, заради тяхното лесно почистване, и мраморен ефект, който да придаде на помещението необходимия артистичен завършек.