Детска стая за чудо и приказ

Последна редакция на 29/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 632 пъти

Нали не сте си помислили, че детската стая в този дом ще бъде съвсем обикновена. Да, в нея отново няма нищо излишно, а кичът не е на дневен ред. Но пък за сметка на това целият дизайн е наистина впечатляващ.

  • Огромните прозорци осигуряват достатъчно количество естествена светлина. Това помага за добрата концентрация на малкия човек в семейството. Паралелно с това обаче в стаята има и голямо осветително тяло с по-нетипична форма.
  • Вграденият гардероб на цялата стена дава достатъчно място за съхранение на всякакви вещи.
  • Стаята има собствен санитарен възел за допълнително удобство.
  • Срещу леглото е разположено бюро и кътче за учене.

Потопихте ли се в уютната атмосфера на тази вила? Сигурни сме, че няма как да сте равнодушни пред това произведение на интериорния дизайн. И ако някога сте мислели, че спазването на идентична цветова концепция е синоним на скучност, то сега може да видите, че това изобщо не е така. Изборът на сходен интериорен дизайн за всяка стая може да бъде много добро решение. А ако имате идеи, но ви трябва и професионалист за тяхното реализиране, то по всяко време може да се доверите на специалистите, регистрирани при нас. Още сега наоравате напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които можете да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за детска Виртуална разходка в изискана вила, окъпана в лукс