Детската стая е комфортна и приветлива!

Последна редакция на 27/04/2024 от Розалинa Думанова
Източник | Видяно 1 545 пъти

И в обзавеждането на детската стая дизайнерите не са изневерили на стила си – нежен розов цвят е съчетан с декоративна тухлена стена. Обзавеждането отново е семпло, прозорците заемат почти изцяло една от външните стени, а леглото е практично и скрито в ъгъла на помещението. Това е доказателство, че индустриалният интериорен стил е подходящ за всяка част на дома. Лесен за комбинация с по-нежни акценти, което го прави практичен и много предпочитан вариант. Ето два трика за създаване на красив облик в интериора на детската стая:

  • Добавете малки декоративни акценти - окачете малко на брой, но по вкуса на детето картини, рамки със снимки или плакати на стените.
  • Експериментирайте с дизайна на осветителните тела - изберете масивен и висящ полилей или монтирайте малки вградени луни навсякъде по тавана. Стенните лампи също са за предпочитане - отново оставете избора на господаря на стаята.

Вижте още: Дизайнът на детската стая заслужава специално внимание!

Свързано:

Идеи за детска Вдъхновяващ апартамент в Украйна!

Представяме ви една вдъхновяваща идея за интериорния дизайн на детската стая у дома. Помещението е малко, но много практично обзаведено. Съчетанието на градски и индустриален стил е много оригинален избор, а прибавените светлорозови нюанси, внасят идилия и добро настроение в атмосферата. На снимката на заден план виждаме цялостния интериор на помещението - леглото е единично, позиционирано в ъгъла, непосредствено до него е разположено малко нощно шкафче, изцяло в снежнобял цвят и леко в минималистичен стил. Повърхността му е заета от практична лампа, а на стената отгоре е окачен капан за сънища, който е красив елемент от декора. Спалното бельо е цветно и закачливо, което е изцяло в тон с интериора на помещението, а стената зад леглото е заета от изобилие от рамки със снимки и картини. Дизайнът й е изцяло в индустриален стил - декоративни бели тухли създават леко грубоват облик, но нежните розови завеси омекотяват интериора. Срещу леглото виждаме и панорамни прозорци, които внасят изобилие от естествена светлина и слънчеви лъчи. А на снимката на преден план можем да видим и друг представител на декорацията - малки пуф-табуретки, които разчупват интериора, а също са и практичен елемент от обзавеждането. Полилеят е масивен и висящ, с красив и разчупен дизайн, а подът е покрит от мокет в бяло и сиво.