Минималистичност в детската стая? Защо не!

Последна редакция на 26/04/2024 от Катерина Костадинова

Това е един изключително иновативен и впечатляващ интериорен дизайн! Секцията е изработена със семпли рафтове с кръгла форма. С този вид те са итересен декоративен компонент от стаята, без да създават излишно усещане за кич. Подходящ стил за подрастващи деца и тийнейджъри, особено обичащи интерактивните нови технологии!

Бъдете креативни и превърнете детската стая в мечтаното място за вашите деца! Професионалистите ще ви помогнат да постигнете най-забавният и перфектен за вас интериорен дизайн или ще измайсторят най-забавните детски секции за малчуганите. Заявете проект и ще получите оферти от най-добрите специалисти, само в рамките на 24 часа. Разгледайте и сравнете предложенията им, изберете най-доброто за вас и се впуснете в приключения!

Свързано:

Идеи за детска Уникални детски секции за фантастичен интериор

Минималистичният интериор обичайно се свързва с помещения от дневния тракт, като кухня и трапезария, например. Поднесен удачно, той би се вписал много добре и в помещението на най-малките в дома. Пример за последното ви показваме чрез тази снимка, която представя малка детска стая, където своето място е намерил минимализмът. Ограниченото пространство е максимално оптимизирано, както и визуално увеличено с помощна на достатъчно бели елементи. На фона им оранжевите и сиви акценти придават спретнатост и свежест на детската. Подът е направен с настилка от лъскав бял материал, отразяващ светлината с леко огледалната си повърхност. Стената отляво и тази отсреща са боядисани в актуалния за 2017 г. интериорен цвят, комбиниращ в топъл съюз сиво и кафяво. Вдясно е позиционирано единично детско легло с меко кремаво бяло покривало, върху което забелязваме светло сиви, тъмно сиви и оранжеви декоративни възглавници. Стената до леглото е изключително ефектна със сивите си, оранжеви и огледални парченца пъзел, с които е декорирана. Вляво от леглото има малка бяла масичка, до която са поставени по едно меко кресло в сив и оранжев цвят. Срещу нас е бяла секция, част от която са елипсовидни и кръгли оранжеви контури, част от които декоративни отвори, а други - част от гардероб вдясно, до който има библиотека с открити оранжеви рафтове. Пътят на светлината започва от един голям прозорец вляво, с прозрачна бяла завеса.