Семпло и елегантно бюро

Последна редакция на 26/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 1 425 пъти

Може да изберете и класиката - светли цветове, кокетни чекмеджета, много светлина. В долната част на бюрото има напречен рафт, който приютява плюшените приятели на ученичката, кутии със съкровища или дребни вещи, нужни за училище.

Който и вариант да сте избрали за вашата ученичка вкъщи, не губете време, а се обърнете към професионалист, който да материализира съответното приказно бюро в детската стая. Подайте безплатно заявка за вашия проект в MaistorPlus и сравнете получените оферти от регистрираните при нас специалисти. Така бързо ще откриете подходящ изпълнител и ще се запознаете с оставените от други клиенти мнения за неговата работа.

Свързано:

Идеи за детска Изящни бюра за малки принцеси

Има ли място комбинацията от светли мебели и стени с по-тъмен и наситен фон в детската стая, ще разберем с примера, представен на тази снимка. Представяме ви идея за голяма детска стая в съвременен стил, където мебелите от свето дърво контрастират перфектно на стените, боядисани в керемиден цвят. Следващият контраст се случва на пода в помещението, където върху настилката от тъмен ламинат е постлан мек бял правоъгълен килим. Последният е място за среща на две маслинено зелени декоративни възглавнички и няколко играчки. При стената вдясно е разположена секция от светло дърво, част от която се оказват две единични детски легла, разположени стъпаловидно едно спрямо друго, като до горното се стига по красива метална стълба. В лявата част на секцията има висок и тесен шкаф, под който са предвидени две малки чекмеджета със зелени вратички. Подобни на последните виждаме и вградени под долното легло, а над част от него е монтиран шкаф с двойна вратичка. Четири малки цветни картини украсяват стената над секцията с двете легла. Още от малките картини са окачени на стената вляво, където е и мястото за ученическо бюро, отново комбиниращо светло дърво с чекмеджета със зелени вратички. Бюрото е поставено точно под средно голям прозорец с прозрачни бели пердета, а ако ученичката погледне надясно, ще може да се огледа в обло огледало.