Двуетажни детски легла за близнаци

Последна редакция на 16/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 5 390 пъти

В случай, че се радвате на близнаци, със сигурност се стремите към това да им създадете възможно по-голямо удобство в общата детска стая. За тази цел спомагат не само функционалните модули за детски стаи, които обединяват две легла, бюро и дори гардероб в рамките на една устойчива конструкция, но и класическите двуетажни легла, които всички хлапета обожават! Техните цени пък варират между:

  • Класическите двуетажни детски легла, които притежават стълба, но не и допълнителни мебели, най-често са изработени от ПДЧ или дърво, като струват между 279 и 555 лв.
  • По-модерните двуетажни легла, които имат включен гардероб и/или удобно детско бюро, са на цени между 425 и 820 лв.
  • За този тип модули цената е в по-голям диапазон, тъй като съществува огромно разнообразие от варианти – някои разполагат с по-голям гардероб, други – с две практични бюра. Принципът е, че колкото по-функционален е един модул, толкова по-висока е и неговата цена.
  • Цените за двуетажни детски легла не включват матраци, така че имайте предвид, че покупката на подобен модул значително ще се оскъпи от вида на избрания от вас матрак.

Виж още: Лепене на тапети - цени

Свързано:

Идеи за детска Детски легла – цени

Озоваваме се в една страхотна детска стая, която среща разнообразие от смели нюанси, така че да се създаде максимално позитивна и вдъхновяваща обстановка за хлапетата. Основата на стаята е представена от устойчив бял винил на пода и комбинация от бели и тъмносини стени, които оформят забележителен контраст помежду си. Обзавеждането на детската стая е модерно и функционално. Основен акцент в него е страхотното двуетажно легло, което е част от удобен модул. Подобни конструкции са изключително подходящи за малките детски стаи, които не разполагат с достатъчно светлина, защото в рамките на един модул родителите могат да обединят едно или две легла, чекмеджета за спални завивки, гардероб, а в отделни случаи – дори и бюро. Тук модулът е решен в бяло, като фронтовите елементи на гардероба и чекмеджетата са в различни цветове, а именно зелено, лилаво и оранжево. Дребните декоративни елементи в детската стая допълват визията на модула и създават впечатление за стилно и балансирано помещение.