За феновете на фотографията

Последна редакция на 28/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 291 пъти

Значително по-лесно е, ако тийнейджърът има хоби, с което да обвържете идеите си за подарък.

  • Ако човекът, за когото искате да изберете изненада, се увлича по фотографията, сега е моментът да подкрепите това занимание и да подберете подарък, свързан с него.
  • Тук вариантите са безкрайни и варират от полупорфесионален фотоапарат до красиво пано за снимки, което да окачи в стаята си. Можете да му подарите специален обектив за апарата, стойка или фоторамка, на която да качва любимите си снимки.
  • Друг подходящ подарък е фотопринтерът, с който да вади произведенията си на хартия или селфи стик, с който да включва и себе си в кадрите.

Бъдете креативни и направете проучване от какво би имал нужда един любител фотограф, за да изберете най-хубавия и полезен подарък, с който едновременно да покажете разбиране и одобрение към това чудесно занимание.

Свързано:

Идеи за детска Как да изненадаме трудния тийнейджър за Коледа?

Това е идеалната стая за всеки тинейджър - бунтар, който държи на личното си мнение, себе изразяване и интереси. По-скоро за момчета, но всъщност доста универсална в зависимост от предпочитанията и интересите на детето. Това е един изключително модерен дизайн, вдъхновен от градския начин на живот, улицата и средата, в която живеем. Едната от стените е направена като имитация на тухлена сграда - този ефект може да бъде постигнато по много начини - фототапет, обикновени тапети или пано. Друга от стените е обсипана със символи от урбанистичния начин на живот - британското метро, пътни знаци от различни краища на света, както и табели и известни улици. Третата стена е със стилизиран плакат на любима група. Цялото това разнообразие създава много раздвижено пространство, което е интересно и едновреенно с това - стилно. За пода е избрано неутрално светло дърво, върху което е поставен великолепен килим на неясни шарки, които обединяват цветовете на стаята - чудесен акцент, който може да се използва и в другипомещения. Мебелите са меки и без остри ръбове, в чудесни приглушени цветове - сиво, лилаво, бордо и черно - стилна комбинация, която би допаднала на много тинейджъри. По стената са монтирани етажерки, на които са подредени рамки със снимки и други сувенири. За да има в стаята добро осветление дизайнът е завършен с много ефектни и модерни лампи.