За любителите на музиката

Последна редакция на 04/05/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 270 пъти

Хубави и модерни слушалки – освен че обичат да се изолират от света, младите хора се възхищават на модерните технологии, а за музиката има много джаджи и иновации, с които да станете любим родител поне за деня. С чифт качествени слушалки никога няма да сбъркате. Те са нещо, което се ползва ежедневно, често се губи и разваля. В зависимост от сумата, която сте склонни да отделите, можете да изберете най-различни модели, цветове и с различни функции.

В комбинация с този подарък, или като допълнение за друг повод, може да добавите абонамент за музикална стрийминг услуга за една година например. Това ще зарадва вашия тинейджър и ще му даде достъп до разнообразни жанрове музика, както и до най-новите и модерни хитове.

Свързано:

Идеи за детска Как да изненадаме трудния тийнейджър за Коледа?

Представяме ви една великолепна стая за тинейджър - любител на музиката. Тя е изключително стилна и семпла и лесно може да бъде променена в зависимост от бъдещите му предпочитания. По-голямата част от стение, както и таванът и подът са оставени бели - добро решение, което отваря пространството и прави стаята светла. За да има все пак някакъв акцент две от стените са боядисани в черно. Като цяло - дизайнът е решен единствено в бяло, черно и сиво, с малки елементи от светло дърво - семпъл и стилен дизайн, който предоставя много възможности за поставяне на допълнителни декорации. Мебелите също са подбрани в бяло. Леглото е семпло и достатъчно голямо - добро решени, когато става дума за стая на тинейджър. Избрана е също бяла, но много раздвижена етажерка, на която да се поставят вещи и бюро и рафтове в светло дърво. Бюрото е поставено до прозореца, за да се осигури достатъчно светлина. Из цялата стая са поставени различни музикани инструменти -китари, грамофон, както и периферия - тонколони, соббуфер, калъфи и слушалки. Всички тези елементи изграждат един чудесен интериор за вълнуващ се от музика. Като допълнение са подбрани постери на различни групи, полочи и др. Не са пропуснати и спортните мотиви - предвидено е място за баскетболна топка, както и за скейтборд.