Позволете на детето ви да изрази себе си

Последна редакция на 25/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 875 пъти

Едва ли много от тийнейджърите ще искат напълно обикновена спалня. Най-вероятно ще искат да добавят свой собствен щрих в нея!

  • Ако се нуждаят от ново спално бельо, възглавници или завеси, оставете детето ви да ги избере. Така ще му позволите да изрази себе си и стила си и ще му помогнете да създаде спалнята си така, че да отговаря на идеята му за перфектен кът, в който да твори и да релаксира. 
  • Същото важи и за други аксесоари, като снимки, орнаменти и произведения на изкуството. Вашето дете ще оцени възможността да добавя свои собствени артикули, за да персонализира пространството си.

Декорирането на тийнейджърска спалня може да е колкото трудно, толкова и приятно. Обзавеждайки я вие ще забележите колко пораснало е детето ви, ще разберете какви са интересите му, какво му носи удоволствие, ще се докоснете до личния му стил, до това, което то смята за красиво. Затова му дайте максимално много пространство за творене. Ако пък идеите на вашия тийнейджър са по-трудни за изпълнение, се допитайте и до експертите в областта на интериорния дизайн, регистрирани в сайта ни. Имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. До един ден вече ще имате няколко оферти, от които да изберете тази, която пасва най-добре на вас и детето ви.

Свързано:

Идеи за детска 4 безценни идеи за декорация и персонализиране на тийн стаята