Изберете елементи, които да не остаряват във времето

Последна редакция на 16/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 757 пъти

Що се отнася до избора на нови мебели, опитайте да избирате елементи, които не биха остарели във времето. Изберете предмети, които дори след десет години ще бъдат все така актуални, както в момента, в който сте ги закупили. Мебелите трябва да имат форма, стил и цвят, които няма да омръзнат на детето ви.

  • Чудесен пример са мебелите от средата на миналия век. Те стоят добре в множество интериорни теми. От ретро, през бохемски до съвременен.
  • Елегантните бели мебели, например, са вечната класика. Те внасят чистота, свежест и стил във всяко помещение, независимо от темата му.
  • Мебелите от дървен материал пък също са от тези, които не остаряват във времето. Те внасят повече натуралност в помещението, като не пречат на модерното му излъчване. 
  • Използвайки такъв тип мебели, които не остаряват, си давате възможността да ги "облечете" в аксесоари, които биха паснали на характера и вижданията на детето ви. Те биха дали на детето ви възможността да променя облика на помещението, в което живее според вечнопроменящите му се интереси.

Свързано:

Идеи за детска 4 безценни идеи за декорация и персонализиране на тийн стаята