Весело и цветно с купички за сладолед!

Последна редакция на 19/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 975 пъти

Заблуда е, че сладолед може да се яде само през лятото. Не само, че е напълно приемливо да си го похапвате по всяко време на годината, ако ви харесва, но и е отлична идея да го поднасяте в симпатичен комплект от купички. Само по себе си разхладителното лакомство се превръща в колоритна декорация, сервирано в тях. Факт е, че трябва бързо да се справите с украсата, за да не се стопи пред очите ви. След това имате пълната свобода да напълните същите шест броя стъклени чаши с цветни бонбони, желирани мечета, шоколадови яйца или каквито други шарени изненади ви хрумнат. 

Имате още по-добри декораторски идеи за своите купи, но ви липсва подходяща мебел, където да ги поставите? Разрешете бързо и лесно този казус, като се обърнете към препоръчани специалисти в MaistorPlus. Заявете своя проект, напълно безплатно и без обвързване, още сега и до 24 часа ще получите конкурентни оферти от мебелисти близо до вас. Сравнете кандидатурите, разгледайте бизнес профилите и преценете желаете ли да поканите някого на оглед. Ако откриете своя майстор сред отзовалите се, наемете го, а след извършената ремонтна дейност, споделете отзива си в сайта. 

Свързано:

Как да превърнете купата си в пленителен декоративен елемент?

На изображението виждате пет весели варианта за купи с шарен и/ или блестящ пълнеж. Вляво са показани най-разнообразни варианти за купи с пълнеж от лакомства. Само ще трябва да пазите украсата от детето си. Или поне да я криете преди вечеря. Идеен е и вариантът в средата. Тук освен синьобелите бонбони в купата част от декорацията са и двата слънчеви слънчогледа, закрепени на една дървена дъска. Горе вдясно е показан коледен пример с играчки за елха, а под него - друг с борови клонки и шишарки. Но бихте могли да внесете празничното настроение в дома си и без да е специална дата. Използвайте блясък и цветове, които да вкарате в купата си. Пример за това е лилавото изображение долу. За допълнителен ефект под купата е сложено огледало, което да отразява красотата, блясъка, яркостта.