Подарете си повече време със семейството

Последна редакция на 27/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 842 пъти

Друг прекрасен подарък за цялото семейство е сокоизстисквачката. Това е относително голям уред, за който трябва да предвидите доста място, но ще ви осигури пресни сокове, пълни с витамини, които да ви зареждат с енергия през студените зимни дни, а през лятото ще ви разхлаждат и ще носят свежест за цялото семейство. Пък и това е лесен начин да поднесете така нужните виманини на младото поколение, което все по-рядко посяга към купата с плодове.

Ще направите пиенето на сутрешната доза кофеин истинско семейно събитие с хубав автомат за кафе и топли напитки. Изберете такъв, който се зарежда с кафе на зърна и мели всяка доза – по този начин ще си осигурите несравним аромат, плътност и истинско изживяване с всяка чаша. В допълнение, за любителите на различни видове напитки с кафе, можете да изберете такъв, който има опции за капучино, гореща вода за чай и различна дозировка на кафето. Този уред също е относително обемен, затова първо уточнете къде ще го поставите така, че да е удобно за всички.

Допълнете прекрасната семейна закуска с гофретник. С него ще приготвяте топли гофрети за цялото семейство – прекрасна закуска, която идеално се съчетава с току що приготвеното кафе.

Свързано:

Зарадвайте цялото семейство с практичен подарък за дома!

Закуската е едно от най-важните хранения за деня, тя е естественият начин да накараме тялото ни да се събуди и да се подготви за деня. В днешно време много хора закусват сами или по пътя за работа или училище, често дори пропускат това хранене по една или друга причина. А защо да не превърнем закуската в семейна традиция, време, което отделяме на любимите си хора и се зареждаме за един по-хубав ден. Приготвили сме ви една чудесна сутрешна трапеза. Върху красива дървена маса са подредени комплект от красиви ежедневни прибори и съдове, с които ще внесете стил в дома. Имаме чинийка за плодове, купичка за зърнена закуска, плато за малки сандвичи, каничка за мляко и красиви ниски обли чаши за сок или вода. Към допълнение към този сет можете да добавите стилни чаши за кафе, които могат да са персонални за всеки член от семейството или цял сервиз. С тази комбинация от семпъл дизайн, витаминозна закуска и приятна компания ще си осигурите перфектното начало на всеки ден.