Истинска романтика

Последна редакция на 19/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 557 пъти

Освен че ще освежи дворното ви пространство, външният душ ще създаде и една романтична атмосфера, а тя, както знаем, никога не е излишна. Мистичното докосване ще бъде създадено от лекия полъх на времето, малките добавени детайли и свежестта на растенията. Ако решите да изградите подобен проект и към вашето жилище, би било удачно да се спрете на дървени панели на пода и стените.

Специалистите от Бали разкриват четирите елемента, с които се създава невероятна обстановка за перфектния външен душ:

  • облицовка с бамбукови стени;
  • необичайно овално огледало;
  • лакиране на дървения под;
  • отворен покрив.

Съветваме ви да добавите каменисти пътеки, мебели от тръстика и дървени фрагменти. Пренесете екзотичността в двора си с няколко лесни и бързи стъпки.

Свързано:

Идеи за градина Външни душове – лятна свежест в двора

На снимката са представени два невероятни външни душа. Те са разположени в двора на жилището. Първото изображение акцентира върху детайлите и растителните елементи. Тази прекрасна картина извира от природата и впечатлява с живот и свежест. Дългите листа и изобилието от клони придават нестандартност. Каменните елементи са интересен и правилен избор. По този начин здравината и издържливостта ще се запази за по-дълго време. Това е и причината този материал да бъде избран за направата на тази баня. Забелязва се нестандартната форма, която сякаш извира от колоната. Кранчетата са вградени, а водата отива на дървената решетка. Тя е кафява и голяма. Втората снимка носи романтична атмосфера. Дървото властва в избора на декорация. По нищо не личи, че става дума за мокро помещение. Летните вълшебства лъхат от пейзажа. Няколко големи стълби водят до до душа. Той е окачен и също така използван за поставка на шалове и кърпи. Бялото е обсебило мястото, а перфектното допълване между него и естествения материал допринасят за уюта и красотата. Растенията се откриват и в това дворно пространство. Те са висящи и плъзгащи, за да допълнят деликатно семплата стена. Отгоре също така има големи храсти. Комфортното и стилно място е запълнено с романтично усещане и изискана визия.