Басейни на брега на морето

Последна редакция на 05/05/2024 от Мария Колева
Източник | Видяно 1 192 пъти

Такива басейни обикновено са огромни, пълни с морска вода, разположени на самия бряг на морето. Те имат естествена плажна ивица и много пространство за шезлонги. До тях непосредствено се разполагат хотели с любопитни туристи, а океанът е съвсем близо, допълвайки великолепната гледка. Този тип басейни предлагат редица атракции като водни барове, изкуствени вълни, водни пързалки и др.

Вдъхновиха ли ви тези басейни да обновите двора или къщата си? Ако отговорът е да, не се колебайте да потърсите опитни професионалисти още днес. Можете да разгледате разнообразни оферти и да заявите индивидуален проект лесно и безплатно!

Свързано:

Идеи за градина Уникални басейни от различни кътчета на света

Има моменти, в които собствената ни къща и градина към нея могат да ни се сторят тесни, особено, когато искаме да си сложим басейн в двора, а място за такъв няма. Надуваемите варианти категорично не ни удовлетворяват, а и няма накъде да разширяваме дворното пространство. В такива случаи, когато басейнът не може да дойде в нашата градина, ние отиваме при басейна, а ако близо до него има зеленина, това е един освежаващ бонус. От снимката, показана тук, можем да си вземем идея за басейни, на които да отидем на гости. Тук се виждат няколко басейна с полукръгла форма, които буквално са превзели океанския бряг. Водата в басейните е светло синя и е много вероятно да е доста по-топла от тази в океана. Зад басейните се вижда пясъчна плажна ивица, където вече има желаещи да събират тен и да поплуват туристи. Освен туристите, на пясъка виждаме и няколко палми с наситено зелени листа. Зад пясъчната ивица има отрити площи, засадени с тъмно зелена трева, които придават допълнителна свежест на обстановката. Отляво, напред, можем да забележим три сгради, които са със стъпаловидна форма и тъй като са разположени в непосредствена близост до плажа, лесно си правим изводите, че това са хотели.