Внимание към детайла

Последна редакция на 27/04/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 1 551 пъти

Изключително важно за пълната промяна на вашата стая е вниманието към детайла. След като са постигнали добра основа, придавайки характер на стените, дизайнерите са спрели вниманието си върху малките подробности, които подчертават настроението в спалнята.

Едва ли ще повярвате, че това нощно шкафче е същото като от първата снимка, но пребоядисано в по-забележими цветове.

Нощните лампи, които са заемали цялото полезно пространство върху шкафчето, са подменени със стенни, като допълнително подчертават визията на ламперията.

Претапицирани са възглавниците и табуретката, така че да се открояват още от пръв поглед и да придадат модерен изглед.

Вижте още: Преди и след: удивителна кухненска реконструкция

Свързано:

Идеи за мебели Преди и след: Нискобюджетна пълна промяна на спалнята

Този колаж от четири снимки ни представя четири различни фрагмента от една и съща спалня, подвластна на освежаващия морски стил. Насочваме вниманието си най-напред към снимката горе вляво, където е представен малък кът за съхранение. Той е представен от два правоъгълни плетени коша, над които има издължена мебел, която може да служи за пейка или маса. Въпросната издължена мебел е изработена от тъмно дърво, а в горната си част е покрита с бяла материя, в която има квадратни отвори. До нея, на снимката вдясно, се вижда интересното решение за осветление с лампа, която може да се регулира, издължава и скъсява. Показана е и част от леглото, на фона на лазурните сини стени. Върху леглото забелязваме струпани няколко възглавници, сред които има две или три стандартни бели възглавници и още толкова пъстри декоративни възглавници. На снимката, показана в долната лява част, се вижда малко по-голяма част от голямото легло, както и разнообразието от възглавници върху него. Тук вече се разкрива и повече от покривалото върху леглото, както и спалното легло, които имат десен от сини точки на бял фон. Акцент в долния десен ъгъл е нощното шкафче, с две кафяви чекмеджета и рамка в охра. Под него е част от мокета върху тъмния дървен под.