Повторение, а не претрупване

Последна редакция на 29/03/2024 от Станислава Матеева

За да избегнете хаотичния вид на спалнята ви, е препоръчително да изберете форма, покритие, цвят, текстура, които могат да бъдат открити в повечето елементи в стаята. Чрез многократно ползване и повтаряне на елемент, цвят или текстура, ще обедините дизайна на цялото пространство и ще допринесете за хармоничния му вид.

Ако сте избрали спално бельо в един цвят, то е добре той да присъства и в друг елемент от спалнята – завесите, например. Ако сте избрали дървен скрин, то би било от полза да включите и декоративни елементи с дървен завършек. Въпреки че някои от ключовите мебели ще бъдат различни, те трябва по някакъв начин свързват едни с други.

Когато става въпрос за комбиниране и съчетаване на стилове, балансът е ключов. Твърде малко детайли от един стил биха създали усещане за празнота. Твърде много пък биха попречили на Mix & Match елемента да се случи. Затова е добре да изберете обзавеждане, което дава възможност да развихрите въображението си и същевременно да не ви лишава от комфорт. Мебели Виденов предлагат висококачествени спални мебели, които биха били перфектната основа за комбиниране на различни стилове. В Деко зоната им пък ще откриете приказни аксесоари, спално бельо и осветителни тела, които ще допринесат за създаването на цялост и хармония в най-интимното кътче на дома – спалнята. Повече за актуалните предложения на Мебели Виденов, ще намерите тук.

Свързано:

Идеи за мебели Mix & Match в спалнята - как умело да комбинираме различните интериорни стилове?