Не подценявайте и ламината

Последна редакция на 03/05/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 1 398 пъти

"Аз залагам на ламината. Преди 10 години правих ремонт в кухнята и тогава беше много модерен и сложихме ламинат. Сега ми предстои пак ремонт в кухнята и пак ламинат ще сложа. И е по-топло от плочките, и се поддържа също толкова лесно. А старият не почти не е мръднал, хем е заливан естествено, затова залагам на ламината", пише форумецът с потребителско име dede.

Ако изберете за кухнята си ламинирания паркет, добре е да прочетете във форума и допълнителните съвети за използването му в тази част на дома. В "Направи сам" освен това можете да откриете и допълнителни практични идеи, когато става въпрос за ремонт на кухнята или която и да е друга жилищна зона. За да зададете въпрос, е необходимо да сте регистриран потребител, но, ако просто искате да направите справка по дадена тема, е достатъчно да потърсите интересуващата ви информация и да се запознаете с вече изказаните многобройни мнения.

За да бъде ремонтът ви наистина успешен, ще ви бъде нужен и надежден изпълнител. За ваше улеснение MaistorPlus разполага с разработена система за откриване на идеалния майстор за каквито и да е подобрения в къщата или апартамента ви. Опишете безплатно своя проект онлайн и ще получите конкурентни оферти от регистрираните при нас професионалисти. В техните профили в сайта ни ще откриете обратна връзка за работата им от предишните им клиенти и ще се ориентирате по-добре в избора си.

Свързано:

Идеи за мебели Каква подова настилка да изберем за кухнята