Окачен шкаф или с крачета?

Последна редакция на 26/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 816 пъти

Ако се колебаете дали да заложите на шкаф, който се окачва на стената, или на модел с крачета, тук ще ви посочим предимствата и недостатъците при двата варианта:

  • Сред основното предимство на окачения шкаф е, че той е по-практичен и се чисти в пъти по-лесно, отколкото този с крачетата. Освен това, ако сте изтеглили късата клечка и живеете на място с варовикова вода, изборът ви е меко казано ограничен. Предполагаме, че никой не иска да прекарва половин час в старателно търкане на белите петна около крачетата на шкафа. Монтирането на окачен шкаф обаче ще ви коства малко повече разходи. 
  • В случай че не разполагате с място за поставяне на окачен шкаф, то тогава не се колебайте – изберете шкаф с крачета. Като инвестиция той ще се отрази по-благоприятно на бюджета ви. Заедно с това, ако ви допада повече като дизайн, ще ви донесе удовлетвореност и щастие от крайния резултат.

Има много красиви варианти и на окачените шкафове, и на тези с крачета, така че по отношение на визията всичко се свежда до личните ви предпочитания. 

Свързано:

Идеи за мебели Наръчник в избора на шкаф за баня