Закачалки

Последна редакция на 28/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 650 пъти

Признаваме, че никой не е страстен любител на този артикул, но една баня е немислима без него. Колкото и да се противите, рано или късно ще ви се наложи да ги използвате и наистина няма да намерите достоен техен заместител, който да ви бъде удобен. Дори и да обособите място в дрешника, коридора, кухнята или на терасата за хавлии и кърпи, рано или късно желанието за комфорт ще надделее. Ако пък наистина страшно много ви дразнят всички дизайни на закачалки, то само с няколко лесни стъпки ще може да им вдъхнете нов живот и индивидуален стил.

  • Декупаж. Снабдете се с необходимите материали. Важно условие е те да бъдат устойчиви на влага. Такива ще намерите в голяма част от художническите магазини. Ако пък не разполагате с достатъчно свободно време, за да обикаляте и да търсите, то с няколко клика може да ги поръчате и онлайн. Отделете си едно събота за ръчен труд и направете чудеса.
  • Камъчета и перли. Перлите са много актуални тази година. Освен на брошки, диадеми, по дрехите или на шноли, те могат да намерят приложение и във вашата баня. В интернет ще намерите доста красиви варианти на прилични цени. Може да облепите цялата закачалка с тях. За допълнителна здравина добра идея е да ги фиксирате с топъл силикон. Но имайте предвид, че повечето перли за декорация имат фабрично лепило, което също ще ви свърши работа. И ако някое камъче се отлепи ще може съвсем лесно да промените дизайна на закачалката много бързо.
  • Арт изкуство. Купете си качествени и подходящи бои. Добре би било да се консултирате с продавачи в магазина кои ще бъдат най-удачни, за да издържат на влагата в банята. Може да рисувате каквото пожелаете (и най-вече каквото можете). Не се впускайте в трудни рисунки. И обикновените могат да бъдат красиви, стига да вложите душа и сърце в тях.

Свързано:

Идеи за мебели 5 неща, за които банята ви копнее