Разтегателен диван с компактен дизайн

Последна редакция на 25/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 343 пъти

Ограниченото пространство не означава, че трябва да правите компромиси в избора на диван. Може да имате луксозен модел, който да бъде и достатъчно функционален. Хубаво е да заложите на дизайн в светли тонове. По този начин няма оптически да стесните пространството.

  • Дивани с опция за разтягане са много удачни за непланирани партита, когато винаги се налага някой да преспи в дома ви.
  • Функционалността и удобството обаче не трябва да бъдат за сметка на интериора. Много често хората отстъпват пред красотата и залагат само на практичността. Факт е обаче, че двете могат да вървят ръка за ръка. Да, вероятно ще отнеме повече време да намерим правилния модел, но усилията наистина ще си заслужават. Накрая ще имате стилен диван, който ще ви даде комфорта, който търсите и заслужавате.

Луксозните дивани в никакъв случай не означава, че трябва да правим компромиси с удобството. Напротив! Може лесно да имаме и двете, стига да знаем какво търсим и какво искаме да постигнем. Да, вероятно подобни модели ще натоварят една идея повече бюджетът ни, но все пак с това трябва да сме наясно още щом вземем решение да имаме такава мебел в дома си.

Свързано:

Идеи за мебели 5 дивана, които ще превърнат дома ви в луксозен разкош