Различен дизайн на стената

Последна редакция на 09/05/2024 от Радина
Източник | Видяно 1 131 пъти

Можете да използвате различни материали за основата на стената, на която ще поставите телевизора. Най-популярните варианти, предлагани на пазара, са:

  • Тапет - това е практичен, достъпен и стилен материал, който може да бъде в различни цветове. По този начин е лесно да откроите конкретна зона, проектирана специално за техниката. Експертите препоръчват да се използват платна с 3D обемни изображения. Темата на снимката трябва да отговаря на стила на интериора.
  • Боя - боята има наситен цвят, евтина е и се задържа дълго време на стената. Такъв материал е идеален за декорация на стени. Пространството до телевизора е най-добре да бъде боядисано в топли нюанси. Ако искате да подчертаете даден предмет обаче, използвайте ярки цветове. На празното място около телевизора, с помощта на бои, можете да нарисувате всичко: цветя, птици, абстрактни елементи и т.н.
  • Текстил - за да създадете уют и комфорт, използвайте текстил. Заложете на естествените материи. Цветът и текстурата на материала трябва да са в хармония с мебелите и другите елементи. Опитайте да контрастирате цвета на телевизора с този на текстила.
  • Мазилка - благодарение на декоративната мазилка за стени, можете да придадете релеф с интересна текстура. С негова помощ можете да разделите стената на зони, които се различават по текстура. Поставете телевизор върху плоско покритие, а текстурираната част ще украси оборудването от различни страни.

Свързано:

Идеи за мебели Телевизор на стената - съвети за позиционирането му