На какво трябва да се обърне внимание при закупуване на скрин за дневната?

Последна редакция на 29/03/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 679 пъти

Ето от какво зависи изборът на скрин:

  1. Определящи са квадратурата на дневната и избрания стил в нея
  2. Качеството на тази мебел е изключително важно. Мебелите за скрин често са изработени от масивно ПДЧ.
  3. Много модели са оборудвани с механизми за безшумно затваряне, което позволява плавно движение при чекмеджетата и вратите, което влияе положително върху дълготрайността на продукта.
  4. Когато избирате скрин, трябва да помислите и за неговата декоративна роля.
  • Остъклените скринове с отворени рафтове ще бъдат прекрасна декорация за дневна в стил Хай-тек.
  • Ако харесвате минимализма, обърнете внимание на скриновете с гладки повърхности, които са без дръжки.
  • А ако предпочитате традиционните скринове за дневната? Спрете се на такива с цвят естествено дърво и видима текстура, което ще придаде на интериора топъл, но изискан акцент.
  • Ако обаче харесвате провансалски или английски стил, се препоръчват бели скринове с орнаментирани повърхности и декоративни дръжки.

Скринът е мебел за съхранение на различни вещи и аксесоари в дневната във всеки дом. Той се вписва добре както в малка, така и в просторна дневна, независимо от нейния стил. Съвременните скринове могат да са изключително добър акцент в тази част в жилището. Те заемат сравнително малко място и в същото време предоставят лесен достъп до често използвани предмети. Ако искате да имате скрин, който не само да бъде част от интериора, но и да е незаменим, функционален елемент в дневната, обърнете се към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus, които могат да ви помогнат. Пуснете безплатна заявка за проект, за да получите различни предложения, от които да изберете най-подходящото за вас.

Свързано:

Идеи за мебели Скринове в дневната – преоткрийте тяхната функционална красота