Подарък за стилен дом

Последна редакция на 26/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 158 пъти

Не всеки мъж се увлича по техника, затова сме подготвили и чудесни идеи за по-класически настроените мъже. При тях обикновено е трудно да бъдете оригинални, но пък ние много се постарахме да подберем най-добрите и интересни подаръци, с които наистина да блеснете.

  • Кресло – без значение дали обича да гледа спорт, филми или просто да си почива, всеки мъж би оценил практичното и удобно кресло. Изберете го така, че да бъде наистина функционално: с повдигаща се стойка за крака, меко и с поставка за чаша. По този начин ще осигурите комфорта и удобството на вашия любим, докато релаксира.
  • Мини бар под формата на глобус или ретро шкаф – стилен и елегантен, този подарък е за любителите и ценителите на качествения алкохол и красивия дизайн. Тази мебел е чудесно допълнение към интериора на дома и ще придаде изискан вид на дневната, а гостите ви ще са приятно изненадани от съдържанието.
  • Ретро грамофон – ако вашият любим е колекционер по душа и ценител на хубавата музика, подарете му грамофон. Освен чудесен акцент в обзавеждането, тихата и приятна музика ще е прекрасно допълнение към семейните вечери или посрещането на приятели.

Свързано:

Идеи за мебели Нестандартни подаръци за вашия любим

Не само жените обичат подаръци за дома - зарадвайте любимия мъж със стилен подарък, с който да разнообразите интериора. Една отлична идея е минибарът. Това е разбира се, в случай, че вашият мъж е ценител на хубавия алкохол, обича да колекционира неща или харесва красиви и стилни мебели. Представяме ви този прекрасен шкаф, който можете да внедрите в интериора на дневната и със сигурност всеки ваш гост ще е много впечатлен. Шкафът-бар е изработен от масивно дърво в светъл цвят. Големината му позволява прибирането на всичко нужно за една елегантна трапеза, на която се сервира алкохол. Той разполага с три чекмеджета, в който да подредите тирбушон, тапи, подложки за чаша и кърпи. Два шкафа са разположени симетрично от двете страни. Те имат много функционални вътрешни рафтове, както и такива вградени във вратичките. Това позволява подреждането на различни по големина и форма бутилки или чаши. Посредата на шкафа са монтирани допълнителни рафтове с красиви метални орнаменти, които допълват дървото. От същия материал са изработени и дръжките на шкафа - това му придава лек метален блясък и много стилен вид.