Какво да имате предвид при избора на дизайн?

Последна редакция на 20/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 546 пъти

На пазара се предлагат множество дизайни на табли за легло. Но какви са функциите на всеки един от тях и има ли значение материалът, от който са изработени?

  • Тапицираните дъски за легло са идеални, ако търсите повече комфорт. Още едно тяхно предимство е, че могат да създадат поразителен и много стилен акцент в една спалня, ако са покрити с по-дързък, шарен текстил. Ако пък търсите по-семпла и модерна визия, бежовият и сивият цвят са идеалният избор. Те не само са изключително актуални, но и ще създадат мека и спокойна атмосфера в стаята.
  • Кожените тапицерии са подходящи за придаване на елегантен, модерен вид на спалнята. Не забравяйте обаче, че кожата е доста студен материал, така че ще е хубаво да предвидите малко повече допълнителни декоративни възглавници.
  • Дървените дъски за легло са чудесни за спални в рустик и традиционен стил. Ако пък търсите по-разчупен облик, но държите на дървото, можете да използвате резбован дизайн.
  • Железните дъски ще придадат повече стил и индустриален вид на спалнята. Те са чудесни и за жилище с по-градско усещане, както и за спални, решени в минималистичен стил.

Свързано:

Идеи за мебели Важни правила при избора на дъска за легло