Детска пейка - катерушка

Последна редакция на 28/04/2024 от Елица Мартинова

Признаваме, че за тази прекрасна пейка ще са ви нужни повече дърводелски умения. Необходим ви е качествен дървен материал, летви и плоскости според размера, който сте определили за пейката, пирони и зеге.

Показаната пейка е само пример. Вие може да проявите креативност и да използвате в проекта си палети, стари платформи или стълба. При всички положения не забравяйте да включите детето си в домашния час по ръчен труд. Винаги има дреболии, с които то ще може да ви помогне и да се чувства полезно.

Надяваме се, че нашите идеи са ви допаднали и са ви вдъхновили да направите живота на детето си по-шарен. Ако имате силно желание, но не сте добри в ръкоделията, винаги може да се обърнете към фирмите, предлагащи изработката на мебели по поръчка. В сайта на MaistorPlus ще откриете списък с професионалисти и оценки за тях от предишни клиенти. Заявете своя проект напълно безплатно и ще получите оферти от различни изпълнители, така че да подберете най-изгодните условия.

Свързано:

Идеи за мебели 4 свежи проекта, които ще забавляват вас и децата ви през лятото

Часовете по труд и творчество може и да не са били след любимите ви в училище, ако ви липсва сръчност, но истината е, че ако пренесете импровизирана тяхна версия в семейството, можете много да се забавлявате. Добре е децата от малки да се стимулират да опитват да майсторят разни неща заедно с мама и тате. Това от една страна сплотява всички около полезни дейности, от друга се развиват важни ментални качества. Няма значение дали в децата ви дремят бъдещи изкусни дърводелци или отлични мебелисти. Докато не им позволите да изпробват способностите си на различни поприща, няма как да научат кое е подходящо за тях. На снимката, която ви представяме тук, е показан нагледно проект от типа "направи си сам", който можете да изпълните заедно с хлапетата. Тук виждаме светло синя градинска пейка с катерушка, която чудесно се откроява на фона на поляна с ниско окосена зелена трева. Върху пейката с кръстосани крака е седнало русо усмихнато момиченце със зелен панталон, бяла блузка и светло кафяво яке. Вдясно и вляво от нея има по една декоративна възглавничка. В момента, в който спре да позира за снимката, по всяка вероятност ще скочи пъргаво и ще изпробва двете страници на пейката, служещи за катерушка.