Грешка № 2: Липса на баланс

Последна редакция на 26/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 645 пъти

Не претрупвайте дизайна на спалнята. Балансът е много важен за вашия комфорт. И за нищо на света не подреждайте повечето мебели от едната страна, дори и параметрите на помещението ви да го налагат. Винаги имате възможност да избирате и да направите удобно разпределение. Малко въображение и изобретателност могат да осигурят уютна спалня. Колкото повече мебели трупате, толкова повече ще затворите помещението и в бъдеще ще се проклинате за това. За да избегнете да попаднете в такава ситуация обърнете внимание на следните неща:

  • В случай че стаята, отредена да бъде спалня, е достатъчно голяма, разпределете добре всички мебели. Съвсем спокойно може да обособите кът за четене или отдих, вместо да позиционирате още един гардероб, който да отнеме от пространството.
  • Не прекалявайте с мебелите. Легло, нощни шкафчета и евентуално малък гардероб са напълно достатъчни за всяка спалня. Започнете ли да добавяте тоалетки, скринове и бюра – рискувате да претрупате интериора и да съжалявате в последствие.

Свързано:

Идеи за мебели 4 грешки в дизайна на спалня, които не трябва да допускате