През деня леглото не ви е нужно

Последна редакция на 25/04/2024 от Габриела Санчес
Източник | Видяно 1 052 пъти

Дори леглото може да бъде сгъваемо и да се прибира плътно до стената. Подобно решение ще ви осигури повече свободно място през деня, но ще ви лиши от възможността да складирате вещите си под леглото и на стената над него. Има възможността като повдигнете леглото, отдолу да се появи сгъната масичка и столчета, изцяло превръщате спалнята в трапезария или уютен кът за сутрешното кафе.

Тези съвети ще ви помогнат да се сдобиете с функционална и уютна спалня. Ако винаги сте искали помещение, в което всеки квадратен сантиметър е оползотворен според нуждите ви, заявете проектнапълно безплатно в MaistorPlus. Така ще се свържете с опитни професионалисти, които ще ви помогнат да сбъднете мечтите си! Разгледайте получените от тях оферти, запознайте се с информацията в техните профили и оставените за тях мнения от клиенти, които вече са приключили своите проекти. Направете своя избор с най-подходящия изпълнител за вашите нужди.

Свързано:

Идеи за мебели Как да оползотворим мястото в малката спалня

Винаги е интересно предизвикателство за интериорните дизайнери, а често и за собствениците, да измислят начин оптимално да организират обзавеждането в стая с малко пространство. Това важи с пълна сила и за всяка малка спалня, в която ни се иска да поберем поне задължителните мебели, каквито са голямото легло и гардеробът. Често обаче, като гледаме скромната ѝ квадратура, се чудим как самите ние успяваме да влезем вътре, какво остава за някакви си мебели. Добрата новина е, че малките пространства редовно крият в себе си големи възможност и една от тях е нагледно демонстрирана на настоящата снимка. Тази стилна модерна спалня залага на изчистен дизайн и бели фонове, контрастиращи с тъмни нюанси. Акцент е падащото легло, известно още като легло на Мърфи, изработено с бял плот, който в изправен вариант разкрива малка тъмно кафява масичка. Последната чудесно се съчетава с килима на по-тъмно и по-светло кафяви хоризонтални линии, постлан върху под, за който е избрана настилка от бели дълги и тънки дъски. Интересно решение в тази спалня е библиотеката с открити рафтове да бъде отделена посредством стъклена преграда. На фона на бялата стена и високия прозорец, нежно се очертава розов полилей, оформен като грозд от цилиндрични тела.