Ултра скъпи решения при избор на скрин

Последна редакция на 05/05/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 1 085 пъти

Избирайте скрин във високия ценови клас само ако сте сигурни, че ще съумеете да се грижите добре за него. Това е мебел, която се експлоатира почти всекидневно и лесно може да бъде надраскана или повредена. В същото време правилно подбраният и качествен скъп скрин може да ви служи вярно с години, а най-вероятно ще бъде оценен и от децата и внуците ви. Стига, разбира се, да е по вкуса им.

За скринове, които са над посочения максимален лимит в графиката, почти задължителният отговор при запитване ще е, че съответният магазин не подържа наличност. В този случай ще се наложи да изчакате доставка, която често пъти се оказва изненадващо бавна, особено предвид цената.

Колкото и да е разнородно предлагането в магазинната мрежа, не е изключено дълго време да не успявате да откриете пасващия идеално на вашата спалня скрин. В този случай не хабете излишни нерви в допълнително обикаляне, а опишете онлайн от какво точно имате нужда. С вас ще се свържат едни от най-добрите майстори на мебели в България и ще ви предложат решения, от които да изберете своето. В сайта ни имате възможност да намерите повече информация за тези изпълнители и да научите какво е мнението за тях на предишните им клиенти.

Свързано:

Идеи за мебели Скрин – цени

В жилищата, които имат достатъчно просторни спални, наред със задължителните голямо легло и гардероб за това помещение, може да се помисли да се добави и скрин. А когато бюджетът позволява, това може да е по-скъп и луксозен скрин. Тук обаче е моментът да бъдете много взискателни в избора си, не само заради по-голямата сума, която ще отделите. На първо място е важно да прецените дали тази мебел, във вида и дизайна, в който сте я избрали, се вписва добре във вашата спалня. Отговаря ли на интериорния стил, зададен в нея, или по-скоро ще стои като неканен гост на парти, който е объркал дрескода. Когато се взема скъпа мебел, в това число скъп скрин, тя трябва да е максимално добре представена в стаята, където ще стои. На снимката, която ви показваме тук, е акцентирано върху скрин от висок ценови клас, изработен от тъмно дърво, с обков от изящни сребристи форми. Липсват остри ръбове, чекмеджетата са комбинирани от по-широки по-средата и по-тесни в двата края. Върху скрина са разположени ваза с червени цветя, нощна лампа с квадратна дървена основа, три свещника. Вижда се и голямо огледало с дървена рамка, както и една снимка.