Функционални и стилни спалня и библиотека

Последна редакция на 26/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 1 379 пъти

Спалнята е по-малка и излъчва страхотен комфорт, благодарение на голямото легло и мекия килим. Стилният гардероб е с дърворезба и служи като декоративен елемент.

  • Акцентът в къщата в планината обаче е оригинално обзаведената библиотека. Полукръглата стая с вградени рафтове за книги не може да бъде объркана с никоя друга.
  • Необичайната форма на домашната библиотека се подчертава от многостепенния дизайн на тавана с окачени конструкции и вградено осветление.
  • В библиотеката има удобни столове и бюра за работа в уединение - тук са създадени всички условия за спокойна работа и почивка.

В заключение трябва да отбележим, че при проектирането на модерната извънградска къща в планински терен са използвани дори големи камъни с груба обработка, за да станат част от интериора. Хармоничното съчетание на елементи от селския живот с модерни домакински уреди и мебели на съвременни дизайнери води до създаването на напълно уникален интериор. Формулирайте точната идея за къща в планината с помощта на опитни специалисти, регистрирани при нас. Може да направите напълно безплатна заявка за проект. Така ще получите оферти и ще можете да изберете тази, която ви допада най-много.

Свързано:

Идеи за мебели Къща в планината – проект за модерна интерпретация