Рамка от рециклирани летви

Последна редакция на 18/04/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 2 585 пъти

Тази рамка е пример за ефектното излъчване на простия дизайн, съчетан с майсторска изработка. Леглото е направено изцяло от стари, реновирани летви. В задната си част, вместо табла, има малка ракла. С подобен модел няма да имате нужда от подматрачна рамка, защото самото легло играе тази роля.

Ако вече сте твърдо решени да промените изцяло спалнята си, разкрасявайки я с нещо уникално, няма да сгрешите, ако се сдобиете с нещо уникално и по поръчка. В такъв случай потърсете майсторите, които ще ви помогнат с идеи и ще направят мебели специално за вашия дом. В техните профили ще намерите рейтинг за предишни реализирани проекти. Ако вече си представяте как точно трябва да изглежда вашата спалня, възползвайте се от възможността да заявите проект, което ще ви гарантира най-добрите условия.

Свързано:

Идеи за мебели Нестандартни мебели за спалня от рециклирани суровини

На снимката, която ви показваме тук, виждаме част от средно голяма спалня, като фокусът основно е върху голямото легло, чиято изработка има своята интересна, специфична история. Обикновено инвестицията в мебели, включително и тази в голямо легло за спалня, може сериозно да натовари семейния бюджет. Последното обаче не е задължително, ако сме наясно как да използваме по предназначение уж старите материали, вместо да ги изхвърляме. В тази изключително семпла спалня, има лек полъх от селски интериорен стил, постигнат с помощта на използваните за леглото суровини. Матракът на позиционираното в центъра на спалнята голямо легло, е облечен в бяло спално бельо, и лежи в подматрачна рамка, която е изработена от рециклирано дърво. Последното оставя леглото в максимално естествен, суров вид. Вижда се от дясната страна на същата тази рамка, че е помислено и за функционалността, като е предвидено вградено чекмедже, за да има къде да се съхраняват неизползвани в момента вещи. Това, което подсказва, че все пак спалнята е от по-ново време, е подът, за който е избран паркет със светли, дълги дъски, наредени хоризонтално, с леко разминаване между тях. Стените са боядисани в светъл цвят, ат лявата страна на леглото можем да забележим прозрачна ваза с жълти цветя, поставенавърху средно висока тъмно кафява колона.