Свеж домашен бар финал след партия билярд

Последна редакция на 29/03/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 970 пъти

А сега си представете, че вкъщи си имате и билярдна маса. Редно е да се почерпите след поредната убедителна победа. И какво по-хубаво място от домашен бар, в който каменните и дървени елементи ни стимулират да вярваме, че понятия като модерен рустик могат да се сбъдват.

Същото важи дори и за по-смелите ви интериорни хрумвания, в центъра на които стоят нестандартни мебелни решения. Достатъчно е да откриете подходящите за вас професионалисти сред регистрираните в MaistorPlus. Направете безплатна заявка още днес и в кратки срокове ще получите конкурентни оферти от изпълнители близо до вас. Разгледайте профилите им и препоръките, оставени от предишни клиенти. Сами избирате дали да поканите някого на оглед, а ако се спрете на такъв, с когото желаете да работите, наемете го, след което споделете впечатленията си в платформата.

Свързано:

Идеи за мебели 7 атрактивни домашни барчета за вдъхновяващи питейни преживявания

Представяме на вашето внимание един бар, за който не сме напълни сигурни дали е домашен, но реално спокойно може да бъде и такъв. Все пак, не е в сферата на фантастиката в жилището са да имаме билярдна маса, каквато се вижда и на изображението тук. Ще я забележите, ако минете с погледа си по светлия бежов мокет и стигнете до нея вдясно. Както виждате, нейните крака са изработени от масивно кафяво дърво и са леко резбовани. Билярдните топки са подредени в готов за разбиване триъгълник, а двете светли дървени щеки също им правят компания върху синята повърхност. По бледо жълтите стени са окачени големи рамкирани цветни картини. Връщаме се назад покрай бяла завеса на черни вълнообразни линии, за да видим отблизо намиращата се отляво бар зона. Отсрещната и стена прави лека чупка под тъп ъгъл и е облицована със сиво-кафяв светъл естествен камък. В лявата ѝ част е монтиран дървен рафт, където са наредени зелени бутилки, а отдясно е окачена стилизирана картина на тъмен кон. Изнесеният на предна линия бар плот е скован със зелени и естествени дървени дъски, върху които е поставен бял лъскав плот. Пред него са позиционирани три бар стола с дървени седалки и метални крака.