Разходка из Стройко

Последна редакция на 04/05/2024 от Иван Василев

Така започна да обикаля по етажите – разгледа много други щандове, говори с още хора. Не си губеше времето, не клюкарстваше, не проучваше злонамерено. Търсеше начин да е по-близо до хората, които имаха нужда от него.

А те откликваха и му разказваха. Споделяха идеи, мисли, преживявания, планове.

Майсторът научи за дупката, оставена под прозореца на Антония от недобросъвестен изпълнител, когото тя с очаквания за надежден ремонт пуснала в дома си; за ужасните проблеми с тръбите в банята, които Мирослава с години не могла да разреши; за проекта на младото семейство Милеви за красив дом, в който да отгледат мечтаните тризнаци. И още, и още.

Всяка история беше важна! Майсторът скоро се насочи и към разговори с професионалистите от бранша. Изслуша различни гледни точки и проблеми – разходи за транспорт и материали, възходи и падения в търсенето от страна на потребителите, недоверие, нелоялна конкуренция. Заформиха се добри партньорства – фирмите разпознаха в майстора някого, който може да им помогне по-правилно да се представят пред клиентите.

* По-правилно от гледна точка на самите клиенти, защото системата на Майстор+ им предоставя широки възможности за избор, контрол и информация.

След седмица на важни срещи по етажите на НДК, майсторът напусна сградата с нови идеи и още по-силна вяра, че има как да помогне на всички да изпълнят плановете си – професионални, лични, архитектурни, естетични ...

Свързано:

Майсторът на Стройко