ТОМБОЛАТА – БЪЛГАРСКА МЕБЕЛ НА ГОДИНАТА

Последна редакция на 07/05/2024 от Габриела Санчес
Източник | Видяно 722 пъти

Всеки един присъстващ имаше възможността да дари своя глас за най-заинтригувалата го мебел от номинираните 10, които бяха подбрани от журито по критерии: иновативност, комфорт, ергономичност, естетичен вид и функционалност. Всички посетители бяха пленени от този си шанс и нямаха търпение да номинират фаворита си, което им даваше шанса и да спечелият един от 5-те ваучера на стойност 500лв. за покупка на продукти от фирмата победител. Томболата се изтегли в последния ден и печеливш се оказа спалня - легло, скрин и нощно шкафче на фирма „Тедива“, а изтеглените късметлии за ваучерите са - Боян Кехайов, Тодор Попов, Христо Димитров, Тодор Петков, Владимир Владимиров. Те ще имат възможността да закупят прекрасни продукти, което най-вероятно вече са направили!

ВЕЧЕ НЕ ПРОСТО МЕБЕЛ

В света на мебелите се търси все повече удобство, повече уникалност, съчетана с качество, функционалност и дизайн. Това не е просто вещ, а част от вашия дом, която като истински член на семейството, може да спомага или да спъва ежедневните задължения, да събужда отрицателни или положителни емоции, да стои неподвижно или да е гъвкава и раздвижена.

Какво научихме ние от това преживяване? Хората създават уникални предмети, които улесняват човек и радват окото и душата, но се изисква голям професионализъм и отдаденост! Съветваме ви да подбирате фирмите и майсторите си внимателно и да сравнявате техния опит и умения. Потърсете най-подходящия специалист за вашите нужди и интереси именно в MaistorPlus. Очакваме ви!

Свързано:

ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ