А ето и подарък за по-гласовитите: Микрофон!

Последна редакция на 27/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 805 пъти

Ако имате и приятел, който обича не само да се наслаждава на мелодиите и песните, изпети и изсвирени от друг, а често той самият пее, защо да не му подарите микрофон? Разбира се, това е само в случай че наистина се справя добре и има поне малко талант, защото иначе подаръкът за него бързо би се превърнал в антиподарък за вас и за всички околни. Но ако компанията ви е с добро чувство за хумор, е чудесна идея да си спретнете караоке вечер дори без гласови данни.

Изберете динамичен вокален микрофон, който да може да се използва както за живи изпълнения, така и за домашни записи. А защо не и за студийни - звукозапис в студио също е отличен подарък за Коледа. Подсигурете се, че избраният микрофон е с чисто и точно звуково възпроизвеждане, резистентен е към страничните шумове и е способен да понесе високите тонове, без да ги изкривява. Представете си колко ще е страхотно да запълните коледната нощ с викове и песни, които дори да можете да си запишете, за да им се посмеете на следващия ден. Затова се погрижете микрофонът задължително да разполага и със записваща функция.

Свързано:

Най-добрите коледни изненади за аудиоманиаци

"Който пее, зло не мисли", е казал народът. Но, за жалост, когато няма гласови данни, често подлага на немалко зло околните. Но в случай че вашият певчески настроен приятел всъщност притежава музикален талант, то защо да не му помогнете да се развива. А и да направите така, че по-често да ви радва с гласа си. В този случай микрофонът е перфектен подарък. Разгледайте изображението в лявата част на колажа. Това е една същинска коледна идилия. Елхата грее, част от подаръците още са под нея, децата са в празнични червени роклички, а бащата свири на китара, докато всички му пригласят с песен. липсва само един микрофон, благодарение на който момиченцата още повече да се вживеят, а празничната песен да остане записана, за да я слушат и на следващия празник.