А сега нещо малко по-голямо - тонколони

Последна редакция на 28/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 849 пъти

Качествените, модерни и стилни тонколони са сбъднатата мечта на хората, които желаят да живеят в дом, изпълнен с музика и ритъм. Тонколоните не е задължително да бъдат само безлични обекти в обзавеждането. Изберете такива, които да се превърнат в дизайнерски експонати в дома на приятеля ви. И тук се спрете на модерен модел, който безжично се свързва с таблет, смартфон, лаптоп или телевизор. Обвържете избора си с интериора на конкретното жилище и ги подберете така, че да изглеждат точно на мястото си. Да бъдат като декоративен елемент, който обаче има и своята важна функция.

Нека подаръкът ви излъчва лукс и класа. Или да е в ретро стил. Съобразете се с вкуса на любимия си човек, когото желаете да зарадвате. Добра идея е да вземете такива тонколони, които да са покрити с вълнена материя. Тя позволява свободното разпространение на звука. Освен това в по-новите модели лесно се сменя и по този начин тонколоните бързо се вписват в един динамично променящ се интериор. 

Свързано:

Най-добрите коледни изненади за аудиоманиаци

На колажа виждате разнообразие размери, видове и дизайн на тонколони. Някои са големи и модерни, други - ретро, а трети малки и компактни. Най-важното е да отговарят на стила на човека, на когото ще ги подарявате. Нека, първо, разгледаме изображението в долния ляв ъгъл. Тук основният цвят е бялото. Такива са двете големи лежанки, както и килимът. Техниката е в тъмно сиво, а стените в светло. Това помещение излъчва модерен стил. Затова и тонколоните са именно такива. Те са част от домашно кино. Вероятно притежателят им не е само меломан, но и с наслада гледа филми на големия си телевизор. Подобен е и случаят в горния ляв ъгъл. Но тук интериорът е изграден изцяло върху комбинацията черно и бяло, затова и колоните съчетават тези два цвята и се смесват в сиво. В горния десен ъгъл виждате по-малка разновидност. А в долния десен ъгъл са тонколоните за най-големия почитател на музиката. Те са ретро и стилни, привличат вниманието, превръщат се в перфектен декоративен акцент.