Умна баня

Последна редакция на 26/04/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 622 пъти

Умната баня става все по-хитова придобивка, още повече с космическите темпове на развитие на умните тоалетни, които могат да правят действително всичко сами – от нагласяване на седалката към извивките на тялото, през регулация на температурата, самостоятелно почистване, озвучаване и много други.

  • Все повече умни функции напоследък се откриват и при душовете, за които можем дистанционно да настроим температура на вода, да ползваме различни форми на душа и много други. С навлизането на изкуствения интелект в технологиите за дома, все повече душове вече могат да проследяват поведението на собствениците си под душа и да се адаптират максимално към техните нужди.
  • Отличителна черта на умната баня е, че при нея разходът на вода е максимално оптимизиран. По този начин, ако изградим умна баня, можем да бъдем не само модерни и актуални, но и да дадем своя екологичен принос и да намалим сметките си за вода.

През последните години умните устройства за вкъщи и приложенията „умен дом“ бележат динамично развитие, а пазарът става все по-достъпен. С развитието на машинното учене и изкуствения интелект технологиите все повече се доближават до нашия начин на живот и навици и по този начин се превръщат в безценен асистент. Това е особено вярно с бума на мобилните лични асистенти, които имат способността да контролират средата, която ни заобикаля чрез глас.

Ако имате нужда от професионално съдействие в мисията по превръщане на къщата си в умен дом, не се колебайте да потърсите експертите, регистрирани в платформата на MaistorPlus. Освен с опит, те биха могли да съдействат и с модерния дизайн, който е задължително да съпътства вашето технологично обновление за един по-добър и цялостен ефект. Още сега може да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти - сравнете ги, вижте мнения и на предишни клиенти и вземете най=правилното решение за вас.

Свързано:

Какво прави “умния дом” умен?