Нови джаджи за градината

Последна редакция на 19/04/2024 от Флора Велчева
Източник | Видяно 587 пъти

Вашата градина също може да се радва на новите технологии. Или впрочем вие ще бъдете по-радостни, защото ще ви отнема по-малко време за поддържането й.

  • Amazon предлага нова косачка - робот, която използва система от сензорни удари. Те й помагат да коси сама, като избягва препятствията. Ако косачката усети дъжд или трябва да се презареди, се връща на изходна позиция. 
  • На голямата снимка (вдясно) можете да видите устройство, което контролира отварянето и затварянето на гаражните врати през смартфона ви. То работи чрез превключвател и мотор на тавана. Можете да го контролирате и наблюдавате отвсякъде, използвайки Wi-Fi или вашата клетъчна мрежа.
  • Системата ThermaSol MicroTouch (на снимка, горе, вдясно) използва интуитивна технология, за да регулира предпочитанията ви за топлина на водата и ви позволява също да изберете предпочитаната от вас настройка.

Технологиите завземат всяко кътче от нашия дом. С тяхна помощ всички напи домакински дейности могат да станат много по-лесни. Ако имате нужда от помощ с инсталирането на някой от уредите вкъщи можете да се обърнете към специалистите, регистрирани на сайта ни. Направете безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които може да сравните и да изберете най-подходящата за вас. 

Свързано:

Няколко технологични джаджи, които ще променят дома ви