Тийнейджърите - мисия възможна!

Последна редакция на 04/05/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 548 пъти

За Коледа винаги искаме да зарадваме близките си, да им подарим най-желаните подаръци, да сбъднем бленувано желание или да осъществим дори някоя малка мечта. Но какво да правим с тези членове на семейството, за които нищо не е подходящо? Да, говорим именно за тийнейджърите. Те са трудни, не защото нямат интереси или няма да се зарадват на подарък, а поради онази специална възраст, в която хем не са деца, на които да вземем играчка, хем не са съвсем възрастни, хем и те самите не знаят какво искат. Трудно не означава невъзможно – за да направим Коледата ви една идея по-щастлива, сме подготвили предложения за подаръци за вашия тинейджър, с които ще го зарадвате и дори можете да получите някоя така рядка усмивка.

Като за начало – преценете много правилно възрастта му, не искате да се появите с нещо, което е щяло да го зарадва миналата година. В тази възраст, за съжаление, както настроенията, така и вкусовете се променят със скорост, на която невинаги можете да смогнете, но за избирането на идеалния подарък ще ви се наложи. Разпитайте небрежно младия човек, разберете какво харесва сега, каква музика слуша тази седмица, какви интереси има напоследък и се съобразете с тях. Можете дори да му предложите преобразяване на стаята по личен негов проект - опишете го тук и намерете професионални изпълнители. Ако все пак смятате да се придържате към по-традиционни подаръци, ето какво измислихме ние, от екипа на MaistorPlus, след старателно проучване.

Свързано:

Как да изненадаме трудния тийнейджър за Коледа?

Тинейджърите са различна категория хора - едновременно вече пораснали и в същия момент все още очакващи страхотен подарък за Коледа. Тяхната способност да са в крак с всички нови тенденции и моди е впечатляваща, склонността им да следят всичко, което се публикува по темите, които ги вълнуват - също. Те са толкова различни помежду си, че е трудно да бъдат разбрани правилно от човек, който не е с тях постоянно. Но има едно нещо, което ги обединява и това е музиката. Не някакъв конкретен стил или жанр, а любовта към слушането на музика. Дали, за да се изолират от света, дали, за да намерят отговори на нещата, които ги притесняват - тинейджърите слушат музика, понякога почти денонощно. Именно за това сме подбрали слушалките като идеален подарък за техния вкус - хубавите слушалки ще осигурят качествен звук, възможност да се слуша музика навсякъде и дори шанс да се изфукат сред връстниците си колко хубав подарък са получили. За да запазите все пак и забавната страна на празника - опаковайте подаръка подобаващо - хубава голяма червена панделка и красива хартия, не забравяйте картичката. А ако искате да си направите малка шега - сложете ги в кутия от лего, например, или друга играчка. Така ще можете да се позабавлявате с изумения поглед на вашия младеж или девойка.