Какво ще ви е необходимо?

Последна редакция на 19/04/2024 от Патриция Симеонова

Когато става въпрос за създаването на нова структура на територията на дома ви, независимо от нейното предназначение, е необходимо да измервате внимателно и винаги, купувайки материали да имате предвид допълнителен материал. Нашият съвет е да купувате поне няколко допълнителни квадрата, в противен случай може да се окаже, че необходимият материал не е наличен или пък количеството е недостатъчно. 
    Първото и най-важно нещо е да се сдобиете с палети в добро състояние. Предварително е добре да третирате дървото с препарат, за да се избегне появата на бактерии, насекоми и да се запази в добро състояние. За основа на бъдещата ни постройка е хубаво да използваме тухли, за да повдигнем пода и да няма директен допир до тревата. След което може да се ориентираме към подреждането на листове шперплат. Ако искате по-завършена визия за стените, използвайте гипсокартон от двете страни. 
За покрив имаме възможността да избираме между палети или ламарина – в този случай ще използваме ламарина. Също така ще са необходими греди, с чиято помощ да се изгради конструкцията за покрив. За прозорци и врата, оставяме това на вашата преценка, тъй като зависи много от това какво ще бъде предназначението на постройката. 
Необходими инструменти – циркулярен трион, винтоверт, бормашина, трион, чук, шкурка, шлайф, пирони, скоби, ролетка.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Направи си сам: Постройка от палети