5. Домашен сладолед само от една съставка

Последна редакция на 06/10/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 565 пъти

Да, възможно е. Нужна ви е само една съставка, като не ви трябва никаква машина за домашен сладолед. Не се добавя захар, оцветители, подсладители, нищо. Просто направете следното:

  • Изберете няколко добре узрели банана;

  • Нарежете ги на парчета и ги оставете във фризера за една нощ;

  • Сложете парчетата в блендер и включете на висока степен. В началото резултатът ще е далеч от сладоледения, но упорствайте и оставете блендера да работи още няколко минути.

  • Ще получите пухкава и студена смес, която напълно ще прилича на сладолед, а вкусът й е невероятен. Ако все пак ви се добавя нещо към нея, поръсете с канела.

Ето че вече знаете няколко хитринки, с които можете да смаете семейството и гостите си. За да впечатлявате и с модерна и добре обзаведена кухня, препоръчваме ви да разгледате профилите на регистрираните в MaistorPlus интериорни дизайнери и майстори. Ако кухнята ви има нужда от ремонт, опишете своя проект и ще получите конкурентни оферти за изпълнението от доказани професионалисти.

Допълнителен плюс е, че при нас можете да прочетете повече информация за тяхната дейност, както и оставените мнения за работата им от предишните им клиенти.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко 5 прости трика за изумително вкусни и икономични постижения в кухнята