Как се прави?

Последна редакция на 07/05/2024 от Мода За Дома
Източник | Видяно 921 пъти

Следвайте следните стъпки и ще сте готови за нула време:

  • Необходимо е добре да почистите гумата с помощта на препарат за съдове и четка. Така ще се осигури по-добро слепване на боята към гумата.
  • Постелете парчето найлон на земята и боядисайте гумата от външната страна. Найлонът е, за да не изцапате наоколо.
  • Ако имате още гуми, повторете процедурата и за тях.
  • Оставете боята да изсъхне.
  • Поставете гумата (гумите) на мястото, което сте избрали и напълнете с почва.
  • Посадете избраните от вас цветя и... Готово!

Лесна и бърза идея в стил направи си сам, която дава чудесни резултати и привлича погледите на всички. Разновидност на тази идея е подредбата на няколко гуми по нестандартен начин.

За повече идеи: Мода За дома - Направи си сам.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Креативност с гумите в градината

Хубавото на проектите от типа направи си сам е, че в много от случаите ни помага да видим старите си вещи в нова светлина. Вместо да събират прах, те могат да се превърнат в чудесен естетически, а и функционален фрагмент в нашия дом или градина. На снимката, която ви показваме тук, виждаме още един пример за нещо старо, което може повторно да ни влезе в употреба. Разбира се, старата гума, която в момента някой много старателно измива, няма как наново да бъде поставена на някой автомобил и да се поеме с нея на път. Би било твърде рисковано. Да бъдат част от превозно средство обаче далеч не е единственото приложение на гумите. Те се оказват чудесен материал, от който могат да се създадат интересни декорации за градината. Много добра идея в тази насока можете да прочетете в публикацията, част от която е и настоящата снимка. Ще видите как от няколко обикновени автомобилни гуми могат да се направят ефектни лехи за градината. Гумата, показана тук, се готви за същото. След като бъде измита и от нея отстранена джантата, тя ще се бъде боядисана с блажна боя. Когато последната изсъхне хубаво, в отвора на гумата ще бъдат посадени растения по избор на градинарите.