Стъпка 4 - завършете творението си

Последна редакция на 27/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 793 пъти

Гърбът на огледалото все още няма да изглежда достатъчно добре, но това не бива да ви притеснява. Добавете устойчива връв по ваш избор и закачете творението си на стената. Така то става по-атрактивно, а задната му част е напълно скрита.

Ето че вече имате своя ръчно обработен аксесоар, който ще ви помага както за вашето собствено разкрасяване, така и за декорацията на вашия дом. Ако имате желание да продължите с частично или напълно обновяване на интериора, можете да потърсите правилния специалист в MaistorPlus. Пуснете безплатна заявка за това, което сте решили да промените, и ще получите конкурентни оферти от регистрираните при нас интериорни дизайнери. Допълнителната информация за тях в нашия сайт, както и оставената обратна връзка от други клиенти, ще улеснят избора ви. Успех!

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Да превърнем обикновеното огледало в оригинален аксесоар

Ако досега сте си мислили, че не сте в състояние да осъществите интересна декорация за дома си, която да превърне някоя невзрачна вещ в артистичен и запомнящ се акцент в интериора, вече е време да преосмислите становището си. Далеч не всяко начинание, свързано с разкрасявате на дома, изисква да притежавате грамота по сръчност. Много често е достатъчно да имате просто базови умения по работа с ножица, лепило и тиксо. Е, и малко търпение и прецизност също ще ви бъдат полезни. В статията, снимка от която е представено тук, ви даваме идея и насоки как да преобразите сами старото и досадно кръгло огледало с пластмасова рамка. Вместо да бързате да го затваряте низвергнато н някой шкаф или пък направо да го командировате в контейнера с боклук пред блока, непременно се запознайте с процеса. Ще се убедите сами колко малко време и усилия ще ви отнеме, а резултатът накрая без съмнение ще ви зарадва. На снимката тук виждаме как от едната страна на кръгло огледало е залепена въжена рамка така, че да прикрие оригиналната пластмасова. За финал е добавена дръжка от тъмночервен конец, който е достатъчно здрав, за да може да издържи огледалото, когато същото бъде окачено на стената.