Намерете най-подходящото място за новата придобивка

Последна редакция на 26/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 851 пъти

Време е за сглобяване. Зашитите краища трябва да минат през двете 20-сантиметрови тръби. Ако е необходимо, ги залепете с лепилото за метал. Оставете да изсъхне в рамките на 24 часа. Следващата и последна стъпка е да намерите подходящо място на най-новото попълнение в любимия дом. Една такава поставка би стояла чудесно в дневната до дивана. Тя е ниска, чаровна и семпла! Където и да я разположите, няма да сгрешите, тъй като материалите, използвани за изработката, лесно пасват на всеки стил. Заредете се с любимите списания и вестници и сте готови с първата завършена задача.

Ако имате идеи за още промени в дома, намерете най-добрите специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Пуснете напълно безплатно своята заявка и получете цени и оферти, които да сравните.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Направете сами невероятна поставка за списания и вестници

Всеки дом се нуждае от красота, удобство и комфорт. Освен чрез правилното подреждане на мебелите, този ефект се допълва и от подходящия вътрешен интериор. Комбинацията между тези два важни елемента ще превърне всяко жилище в любим дом. Колажът е съставен от три изображения. Те представят дневна, като акцентът е поставен върху стилната поставка за списания. Тя има деликатна и изчистена визия. Поставена е тактично в непосредствена близост до дивана, за да може да бъде само на една ръка разстояние, ако се наложи да се използва някое от списанията. В цветово отношение впечатление прави приливането на цветове. Съчетанието между кафяво и синьо е стилно, а тук е поразяващо. Всичко си подхожда, като меката мебел внася уют. Над нея е окачено огледало, създаващо измамно усещане за повече простор, но най-важна е рамката, имаща форма на слънце. Символното значение е допълнено от централното разположение. В ъгъла е отвореният рафт за предмети. Той е няколко нива, като се залага на височината с цел да не се отнема от наличното място. Всеки елемент е на мястото си, а вниманието към детайла не остава скрито. Декоративните възглавнички подсказват за това, а синьото малко одеяло носи очарование. Подът е кафяв и в синхрон с интериора.